Grupo Edebé

Sala de Prensa

Edebé participa en la campanya «Fas 6 anys, tria un llibre» amb Les oques van descalces de Ramon Besora

 

Impulsada pel Gremi de Llibreters de Catalunya, tots els infants que aquest 2021 han fet o faran 6 anys tenen l’oportunitat d’enriquir la seva biblioteca personal. Del 15 d’octubre al 30 de novembre de 2021 s’inicia de nou la campanya «Fas 6 anys, tria un llibre».

Aviat els nens i nenes de tot Catalunya rebran a casa una targeta que els convidarà a anar a la llibreria més propera. Allà podran bescanviar-la pel llibre infantil que més els agradi i per un import de fins a 13 €.

Edebé hi participa novament i aquest any serà amb una selecció de contes de Ramon Besora i la novetat Les oques van descalces amb il·lustracions de Natasha Domanova. Es tracta d’un divertit poemari per recitar, cantar i escoltar que inclou 22 poemes que combinen petits moments de la vida d’un infant, animals, endevinalles i fins i tot un petit record per al poeta de Roda de Ter, Miquel Martí Pol.

Les càlides il·lustracions de Natasha Domonova, amb un traç suau, delicat i ple de detalls, són també poesia per als ulls. Un univers lluminós que fa més divertides i màgiques les oques d’aquest llibre.

Us animem, del 15 d’octubre al 30 de novembre del 2021, a visitar les 429 llibreries d’arreu del territori que participen en la iniciativa i a descobrir un nou títol!

La campanya arribarà a 75.327 nens i nenes de tot Catalunya.

Buscador

Novedades por departamento